Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PSD Alba vrea alianțe cu PRO România și ALDE pentru locale. Ce spune Dîrzu despre candidatul partidului pentru Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFMcEQsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Relaxarea măsurilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus și trecerea la starea de alertă, ”trezesc” partidele politice la nivel local și automat readuc în scenă jocurile politice. 

Președintele PSD Alba, Ion Dîrzu, a declarat marți, 9 iunie, că social democrații sunt deschiși la alianțe cu PRO România și ALDE, pentru alegerile locale. 

Ideea de alianță la nivel local între cele trei partide este agreată de toți președinții PSD din Ardeal, potrivit lui Dîrzu.

” În urmă cu două săptămâni am făcut o întâlnire la Târgu Mureș cu toți președinții din Ardeal și vin să vă spun că toți președinții au agreat alianțe la nivel local, cu solicitarea de a se face și la nivel național între PSD, PRO România și ALDE”, a spus Ion Dîrzu.

Referitor la candidatul PSD pentru primăria Alba Iulia, Dîzru a declarat că momentan nu a fost stabilit, dar că partidul are în vedere trei, patru posibilități.

Mai multe surse politice l-au nominalizat pe Daniel Zdrânc drept posibil candidat pentru Alba Iulia. Ion Dîrzu nu a negat acest lucru și a spus ca spus că Zdrânc poate fi un posibil candidat al PSD.

”Avem în interiorul partidului (n.r. PSD Alba) suficienți candidați și vrem să alegem varianta cea mai bună, în așa fel încât rezultatul să fie pe măsură. Consider că aceste trei luni de pandemie, au dus la o resetare a tot ceea ce înseamnă electorat, inclusiv din municipiu, dar și din județ.

Cred că lumea s-a lămurit despre ce înseamnă o guvervnare, de stânga, una de dreapta, dar mai ales, ce înseamnă un bun administrator. Într-o perioadă scurtă vom face acest anunț (n.r. desemnarea candidatului pentru Primăria Alba Iulia)”, a declarat Ion Dîrzu.

În trecut, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Dîrzu, a făcut o declarație surprinzătoare. Acesta a spus pentru prima dată că nu exclude o candidatură la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Județean Alba.

Până în acest moment, PSD Alba a facut publică o listă cu o parte dintre candidații la primăriile din județ:

BAIA DE ARIEȘ – Ioan Nemeș
CÂMPENI – Ioan Călin Andreş
CUGIR – Mircea Augustin Trifan
OCNA MUREȘ – Daniel Ion Jinaru
TEIUȘ – Mirel Vasile Hălălai
ZLATNA – Florin Nistor

Comune:

ARIEȘENI – Marin Vasile Jurj
BISTRA – Marius Jeflea
BUCIUM – Cornel Napău
CIURULEASA – Radu Marcel Tuhuţ
CÂLNIC – Ioan Cunțan
CRICĂU – Liviu Șuteu
GALDA de JOS – Gheorghe Iustin Petrean
MIHALȚ – Gheorghe Stânea
OHABA – Nicolae Mihălţan
POIANA VADULUI – Beniamin Toader
RÂMEȚ – Vasile Raica
ROȘIA MONTANĂ – Dorin Toma
ROȘIA DE SECAȘ – Ioan Cristea
SĂSCIORI – Ștefan Cibu
SÂNTIMBRU – Nicolae Breaz
SOHODOL – Olimpia Maria Bobar
STREMȚ – Traian Ştefan Popa
VALEA LUNGĂ – Lucian Bocea
VIDRA – Sorin Ilie Burz.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.06.2020 at 18:45

    Asa e. Aveti nenumarati candidati, dar fara nici o sansa. Poate daca candideaza ramasita batranului Stalin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax