Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: PSD nu a luat o decizie în CEx legată de data citirii moțiunii de cenzură. Ce spune purtătorul de cuvânt al partidului

Publicat

Comitetul Executiv al PSD nu a putut lua o decizie în privința votului care va fi dat pe moțiunea de cenzură, săptămâna viitoare, marți, urmând să fie anunțat momentul exact al votării.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, spune că demersul de contestare la Curtea Constituțională al PNL nu afectează parcursul actual din Parlament al moțiunii, orice decizie a CCR acționând doar pentru viitor.

”S-au discutat lucruri legate de organizarea congresului și a moțiunii de cenzură. În acest moment există negocieri cu toate grupurile parlamentare, legate de moțiune. Marți, cel mai probabil vom anunța data la care se va vota această moțiune, ne dorim ca votul să aibă loc cât de rapid cu putință.  Luăm în calcul foarte serios să fie votată moțiunea de cenzură săptămâna viitoare. Nu anunțăm astăzi data moțiunii de cenzură pentru că încă se poartă negocieri în Parlament” a spus Romașcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a adăugat că îi pare rău de plecarea lui Daniel Breaz, ”căruia partidului i-a oferit șansa să își arate competența în funcții extrem de importante, cum a fost cea de ministru al Culturii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax