Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pui de căprioară devorat de un câine de stână. Imagini care vă pot afecta emoțional, surprinse de un vânător din Alba

Publicat

YouTube video

Imagini foarte dure cu un câine de stână care devorează un ied sălbatic, au fost surprinse de un vânător din Alba. Acesta a observat scena, din mașină. A oprit și s-a apropiat, dar era deja mult prea târziu.

”Filmarea a fost realizată duminică, pe la ora 17,50, când mă întorceam de la vânătoare, între Cistei și Micoșlaca. Încercați să vorbiți cu paznicii de vânătoare, să vă explice ei în detaliu fenomenul și problemele pe care le întâmpină în aplicarea legii”, ne-a spus omul, care a vrut să își păstreze numele.

Se pare că animalul aparține unei stâne din apropiere, unde sunt mai mulți câini care vânează animalele sălbatice din pădurile apropiate. Situația este cunoscută și nu este singulară în județul Alba.

Câinii de la stână ar trebui, în mod normal să poarte jujeu, adică un băț de lemn care îi împiedică la fugă, inclusiv  la vânătoarea de animale sălbatice.

Recent, s-a încercat limitarea numărului de câini crescuți la stână, dar inițiativa legislativă s-a lovit de protestul ciobanilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. zoro

    miercuri, 03.10.2018 at 08:37

    trbuia puscat pe loc,era dreptul vanatorului!!!!!

  2. Toth Ovidiu

    miercuri, 03.10.2018 at 09:25

    O manipulare grosolana! Nu am vazut în imaginile surprinse momentul în care „fiorosul” câine (care avea coada între picioare, semn al fricii) a ucis acel pui de căprioară. Câinele pare mai degrabă unul fără stapân decât unul de stână.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax