Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pui de vulpe omorât din greșeală cu tranchilizant de angajații serviciului de ecarisaj al Primăriei Alba Iulia

Publicat

Un pui de vulpe, descoperit luni dimineață de un bărbat pe o stradă din Alba Iulia, a fost ucis din greșeală cu o doză de tranchilizant, de angajații Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân al Primăriei Alba Iulia.  

Indignat de modul în care angajații administrației locale au ”rezolvat” problema, un albaiulian a postat pe contul său de Facebook un video și un comentariu în care a povestit ce s-a întâmplat.

”Azi la ora 10.20, pe strada Gârda din Alba Iulia, un pui de vulpe pe marginea drumului, într-o stare vizibil nu foarte bună (foto).

Sun la Servicul de Earisaj al Primăriei (Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Municipiului Alba Iulia), îmi răspunde un domn, îi spun despre ce este vorba, îmi zice că îl sună pe șefu`ca să vadă dacă e de competența lor și că mă sună înapoi.

Mă resună după 2 minute, mă anunță că vin să rezolve problema. Ajung destul de repede, OMOARĂ puiul de vulpe cu o doză neajustată de tranchilizant, îl bagă într-un SAC DE GUNOI DE PLASTIC, închid gura sacului și își iau repede tălpășița. (….???????!!!!!!!!!!!).

Asta e procedura? Întreb și eu, că pare <prea ca la țară>. O fi de competența lor să gestioneze situații de genul ăsta cu animale sălbatice?

Sau nu am am înțeles eu de fapt ce înseamnă să <rezolve problema>”, a postat albaiulianul pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 29.09.2020 at 12:01

    Pai daca au angajat hingheri, asta-i procedura cea mai simpla. In rest, ii vad tot timpul umbland cu masina de-a proasta prin piata. Probabil acolo e centrul de comanda a hingherilor. Oare cine o fi hingherul sef ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax