Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Radu Vieru explică la „Testul de sinceritate” de ce a demisionat în bloc toată conducerea PNȚCD din Alba

Publicat

Fostul preşedinte al PNŢCD Alba Iulia, Radu Vieru, a dat „Testul de sinceritate” la Alba24.  Acesta a explicat care a fost motivul de demisiei sale de la vârful organizației din Alba.

Radu Vieru este medic chirurg  și a fost anunțat încă din luna octombrie 2011, drept candidat al PNȚCD la funcția de primar al municipiului Alba Iulia. Fostul lider al  PNȚCD Alba Iulia era cotat în sondaje cu o intenție de vot de 5-7%, care ar fi putut asigura organizației țărăniștilor din Alba un fotoliu în Consiliul Local.

Ce se întâmplă cu candidatura acestuia după demisia din funcția de conducere de la partid,  ce se întâmplă cu PNȚCD Alba după preluarea conducerii de către Aurelian Pavelescu, precum și alte răspunsuri la întrebările transmise de cititori și liderii unor partide „concurente” puteți afla urmărind emisiunea „Testul de sinceritate”, moderată de jurnalistul Dan Lungu. Vizionare plăcută.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax