Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Raed Arafat la spitalul din Alba Iulia. Ce spune despre medicii care pleacă de la UPU și se angajează la Ambulanță

Publicat

Din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba au plecat medici către Serviciul de Ambulanță. Asta a făcut ca UPU Alba să se confrunte cu o problemă de personal. 

Problemele de personal se răsfrâng asupra pacienților care sunt nevoiți să aștepte chiar și ore bune pe scaune, pentru a fi consultați.

Situația este cunoscută și la nivel național. Șeful DSU, Raed Arafat a fost prezent sâmbătă, 30 martie 2024, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Acesta a vizitat secția de primiri urgențe a spitalului. La terminarea vizitei, reporterii alba24.ro l-au întrebat cum comentează faptul că medici din UPU pleacă la Serviciul de Ambulanță.

”Tocmai aici am avut o discuție, pentru că o parte sau cineva a plecat prin transfer, aprobat de spital, către Serviciul de Ambulanță. Și nu este corect acest lucru. Discuția noastră este mai ales acum, că încă o tranșă de medici rezidenți termină specialitatea, să încerce să aducă medici și să îi păstreze deoarece condițiile care se fac sunt foarte bune.

Adică vorbim de condiții chiar de top și condiții foarte avantajoase, de a avea o activitate. Cum te-ai duce în Germania, în Franța. Același lucru vei găsi aici, ca și condiții de lucru.

Și trebuie încurajați medicii care termină la centrele universitare să vină se angajeze în aceste secții”, a declarat Raed Arafat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cornelia

    sâmbătă, 30.03.2024 at 23:14

    Se doarme in garzi ?
    ce salarii aveti?

  2. Petru

    luni, 01.04.2024 at 15:19

    Ferească Dumnezeu să ajungi la ei. salarii mari, muncă …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax