Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Raed Arafat spune că cineva încearcă să înfurie populația. Șeful DSU a anunțat că nu demisionează

Publicat

Raed Arafat susține într-un punct de vedere publicat video pe pagina sa de Facebook că nu avea cunoștință de existența clipului cu intervenția pompierilor de la ISU București-Ilfov la incendiul din clubul Colectiv și că a văzut numai filmulețe realizate fie de presă, fie de oameni care au filmat cu telefoanele mobile.

Nu am știut de acest film, nu am ascuns filmul și nu am dat dispoziție să fie ascuns acest film, insistă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Tot despre înregistrarea video, Arafat spune că nu aduce aspecte noi asupra intervenției.

Arată câteva secvențe. Nu arată per ansamblu toată intervenția. Mai mult decât atât, acest film prinde primele momente – momentul în care nu toate echipajele sosiseră, nu erau multe tărgi. Dar nu arată locul unde erau duși răniții și unde au fost tratați – departe de locul unde se filma, a mai punctat acesta.

Raed Arafat a reamintit că va organiza o conferință de presă pe marginea scandalului imediat după alegerile prezidențiale.

sursa: digifm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax