Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Rareș Bogdan: ”PNL este obligat să anuleze pensiile speciale. Parlamentarii să renunțe la imunități”

Publicat

YouTube video

Rareș Bogdan, a declarat că partidul său, în momentul în care va ajunge la guvernare, este obligat ca în primele 30 de zile să anuleze pensiile speciale cu excepția celor ale militarilor, respectiv magistraților.

Declarația a fost făcută duminică la întâlnirea regionalăa a PNL Constanța. Totodată, Rareș Bogdan a afirmat că parlamentarii trebuie obligați să renunțe la imunitate. 

„Am cerut și voi cere cu riscul să supăr pe oricine. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării PNL este obligat să anuleze pensiile speciale în afara militarilor care merită respectul nostru și a magistraților. Toți ceilalți 150 de mii din totalul de 177 de mii trebuie să dispară din sistemul de pensii speciale pentru că nu există în România cetățean de rang 1 și de rang 2.

Așa cum trebuie să obligăm parlamentarii să renunțe la imunitate! Drepți toți în fața lui Dumnezeu și a cetățenilor! Nu există cetățeni de rang 1 și rang 2!”, a spus Rareș Bogdan. 

Sursă video: podul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax