Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Raul Domșa de la AFC Kinder Teiuș, cel mai bun executant de faze fixe din Liga 4. Goluri spectaculoase în fotbalul județean

Publicat

Raul Domșa este fotbalist al echipei din Liga a 4-a, AFC Kinder Teiuș și este, probabil, cel mai bun executant de lovituri libere.

Pe contul de TikTok al echipei din Teiuș au fost publicate câteva filmări cu goluri înscrise de Raul din faze fixe care au strâns deja peste 10.000 de vizionări.

Raul Domșa este unul dintre jucătorii de bază din cadrul lotului echipei AFC Kinder Teiuș, formație aflată la ora actuală pe locul 11 al Ligii a 4-a, județul Alba.

Raul evoluează pe poziția de mijlocaș central, și activează în cadrul aceleiași echipe deja de peste 14 ani.

„Am o tehnică de lovire a mingii deosebită, abilitate cu care m-am născut. De asemenea, îmi face mare plăcere să exersez loviturile libere. Îmi place să încerc să trag la poartă din orice poziție, și iată că de multe ori execuțiile îmi ies așa cum îmi doresc”, a declarat Raul Domșa pentru alba24.

În actuala stagiune Raul a înscris de 8 ori, majoritatea reușitelor sale venind în urma unor faze fixe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax