Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Reacția liderului PMP la acuzațiile președintelui CJ Alba. Clement Negruț: „Îl iert pe Dumitrel, pentru că este om sufletist”

Publicat

YouTube video

„Îl iert pe Dumitrel pentru că este un om sufletist”. Acestea au fost cuvintele deputatului Clement Neguț, ca reacție la acuzațiile aduse săptămâna trecută de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, cu privire la faptul că PMP se folosește de numele său pentru a atrage noi membri.

În urmă cu o săptămână, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel declara în cadrul unei conferințe de presă faptul că este indignat că PMP Alba se foloseşte de numele său prin judeţ. Acesta precizat atunci că nu îşi doreşte o alianţă între formaţiunea sa politică, PDL şi Partidul Mişcarea Populară. În cazul în care totuşi un astfel de pact ar deveni realitate, Dumitrel spunea că „nu voi participa la niciun eveniment politic”, fie alegeri generale, fie alegeri de orice fel.

Ca urmare a acestor declarații, liderul PMP Alba, Clement Negruț vine să lămurească lucrurile și spune că nu este adevărat că s-a folosit de numele lui Dumitrel și că îl iartă pe acesta, pentru că, în opinia sa, l-a jignit.

„Eu vreau să îi transmit pe această cale, o să o fac și în mod personal, că eu îl apreciez foarte mult pe Ion Dumitrel. Dincolo de toate poveștile, în politică se spun multe și eu nu îmi permit să îi jignesc nu o o voi face niciodată. Domnia sa m-a jignit, dar îl iert pentru că știu că este un om sufletist și nu pot să mă supăr pe el. dar îi transmit următoarea vorbă. Nici eu, nici unul din colegii mei nu s-au folosit de numele domniei sale, nici eu, nici alți colegi de-ai mei nu au cerut nimănui din PDL să lase PDL-ul și să vină la noi. Eu am transmis un mesaj prin care am spus că toți cei care cred în principiile și în curajul acestui partid, mic, dar care va crește, să vină alături de noi”, a declarat Clement Negruț în conferință de presă.

A mai transmis colegilor de dreapta să se întoarcă 180 de grade către USL, principalul inamic și să lase în pace Partidul Mișcarea Populară.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. patriot

    joi, 13.02.2014 at 21:59

    ce sa ierti tu mai om de nimic?
    Dumitrel daca i-si prinde mintea cu tine te face sa uiti de politica. Zi merci ca nu te-a demolat, ti-a aratat k deocamdata in Alba el e miezul, tu esti vai de capul tau.

  2. tzigleru

    duminică, 16.02.2014 at 00:48

    omul asta lucreaza enorm de mult, mi-ar fi rusine sa iau asemenea nume si sa critic aiurea in functie de culorile politice. cand e un articol despre pdlisti sau psdisti de ce nu criticati ca aia is la putere si is praf majoritatea…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax