Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO RECORDER: Lecție de șantaj în Guvernul României. Cum se eliberează funcții pentru membrii de partid

Publicat

YouTube video

Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care arată cum mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, aflat și astăzi în aceeași funcție.

Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

UPDATE: Jurnalistul Alex Nedea a anunțat pe contul său de Facebook că premierul Florin Cîțu a anunțat că secretarul de stat Gelu Puiu și-a dat demisia la scurt timp după publicarea dezvăluirilor făcute de Recorder.

”Părerea mea e că partidul a decis să nu mai repete gafele majore făcute după materialele noastre anterioare despre politizarea instituțiilor publice.

În sfârșit politicienii au înțeles că pur și simplu publicul nu uită atât de repede pe cât și-ar fi dorit ei” a scris acesta.

Domnul secretar de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului şi-a înaintat demisia şi eu am acceptat”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Mai mulţi şefi de direcţii silvice din întreaga ţară au fost schimbaţi din funcţie, potrivit unor înregistrări intrate în posesia Recorder, în urma unei campanii de şantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Articol complet pe Recorder.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 20.04.2021 at 19:25

    Se inlocuiesc prostii unui partid cu tantalaii altui partid. Efect O.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax