Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO RECORDER: Povestea dramatică a lui Ovidiu, bărbatul din Cugir, întors de pe frontul din Ucraina

Publicat

YouTube video

Recorder.ro prezintă povestea dramatică a lui Ovidiu Stoica, un bărbat originar din Cugir, care s-a întors de pe frontul din Ucraina, unde s-a înrolat voluntar. 

Imaginile prezentate de jurnaliștii Recorder și discuția cu Ovidiu sunt extrem de puternice.

”Ovidiu Stoica are 37 de ani și, până la începutul acestui an locuia în Spania, unde în trecut a fost arestat pentru că a încercat să jefuiască o bancă.

După ce a ieșit din închisoare, s-a străduit să ducă o viață normală de șofer de camion. Numai că rutina și normalitatea nu par să fie punctele sale forte.

În februarie, când a aflat de invazia rușilor în Ucraina, spune că s-a hotărât să ajute. A venit în România și a făcut, o vreme, voluntariat la Isaccea, pe unde intrau în țară refugiați ucraineni.

Apoi s-a înrolat în Legiunea Internațională a Ucrainei, care adună voluntari din toată lumea: spanioli, columbieni, japonezi și alte nații de oameni care au auzit chemarea președintelui Zelenski și s-au oferit să lupte de partea Ucrainei în războiul cu rușii. După o testare sumară, Ovidiu Stoica a fost trimis în prima linie” scriu cei de la Recorder.

În trecut, Ovidiu Stoica a încercat să jefuiască o bancă din Madrid. S-a întâmplat acum 20 de ani, când s-a baricadat în interior, luând ostatici.

După ce s-a eliberat, a avut o slujbă normală și nu a mai avut probleme cu poliția.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax