Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Reglare de conturi între clanuri, cu bâte și săbii, în Piața Constituției. Un tânăr a murit, cinci suspecți la audieri

Publicat

Un tânăr de 30 de ani a murit, duminică, seara, într-o încăierare, în Piața Constituției din București. Incidentul s-a petrecut în fața Palatului Parlamentului. Ar fi vorba de o reglare de conturi între clanuri.

UPDATE 1: Cei implicați în bătaie ar fi membrii unor bande rivale care ar fi implicate în trafic de persoane în Germania. Aceștia nu s-ar fi înțeles la bani, potrivit liderul Sindicatului Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, citat de digi24.ro

UPDATE: Cinci persoane au fost duse la audieri.

A fost o bătaie în care au folosit bâte și săbii, scrie digi24.ro. Martorii spun că ar fi auzit și cel puțin un foc de armă. Echipajul SMURD venit la intervenție a găsit un bărbat de 30 de ani fără suflare și un altul, de 21 de ani, în stare foarte gravă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00.

Medicii veniți la fața locului au încercat minute în șir să îl resusciteze pe tânărul de 30 de ani, dar nu au reușit să îl readucă la viață și au declarat decesul bărbatului. Alt tânăr, 21 de ani, este în stare gravă.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri.

Potrivit unor martori, mai multe persoane s-au întâlnit în Piața Constituției și au început să se alerge și să se lovească. Unul dintre tineri ar fi fost lăsat într-o baltă de sânge. A fost transportat de urgență la Spitalul Universitar. Alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, a intrat în stop cardio-respirator.

Unul dintre locatarii blocurilor din Piața Constituției a declarat pentru Observator că a sunat la 112 după ce a găsit pe jos cartușe și un încărcător de pistol. Unul dintre locatarii blocurilor din Piața Constituției a declarat pentru Observator că a sunat la 112 după ce a găsit pe jos cartușe și un încărcător de pistol.

Faptele au avut loc în locul în care, cu o seară mai înainte, se petrecuse un accident grav care a avut loc în urma unor curse ilegale de drifturi și „liniuțe”.

Liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, despre scandalul cu bâte şi săbii din Piaţa Constituţiei, că a fost generat de două bande rivale care nu s-au înţeles la bani.

„Brigada de Poliţie rutieră are o patrulă post fix în Piaţa Constituţiei pentru a nu se mai face curse de maşini acolo. (…). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în faţa Palatului Parlamentului pentru că e lumină şi pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce ştiu eu, e că ei au făcut trafic de persoane şi au trimis în Germania de data asta şi nu s-au înţeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Surugiu.

surse: digi24.ro, observator.tv, mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax