Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Reparațiile continuă pe Autostrada A10, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord. Cum arată zona unde s-a produs fisura

Publicat

Reparațiile continuă pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, la alunecarea de teren din zona nodului rutier Alba Iulia Nord. Marți, echipele de muncitori lucrau la partea inferioară a taluzului. 

Remedierea alunecării de teren va dura mai mult decât a fost estimat inițiat. Constructorul Pizzarotti a solicitat prelungirea termenului de finalizare a reparațiilor cu 60 de zile, astfel reluarea traficului va fi posibilă abia în luna mai.

Reamintim faptul că începând din data de 1 februarie s-a închis circulația pe o porțiune a autostrăzii A10, pe sensul Sebeș – Turda, între kilometrii 15+700 metri și 16+800 metri. În zonă arosabilul a fost afectat de o alunecare de teren. Pe banda de urgență au apărut fisuri, la circa doi ani de la inaugurare.

Traficul a fost deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord, către sensul giratoriu de pe DN 1 km 386+140. Din acesta se realizează și revenirea pe autostradă, prin breteaua de acces 4 a aceluiași nod rutier.

Inițial, lucrările trebuiau finalizate până pe 3 martie. Constructorul italian Pizzarotti, care trebuie să repare autostrada din care o bucată s-a desprins, în zona Alba Iulia Nord, a cerut la sfârșitul lunii februarie prelungirea cu 60 de zile a termenului de finalizare a reparaţiei, până la începutul lunii mai.

Cu toate acestea, pe dispeceratul CNAIR, termenul de finalizare a lucrărilor este 4 aprilie 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax