Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO-REPORTAJ realizat de RealitateaTv & Alba24 cu artistul care s-a închinat în fața albaiulienilor. 48 de ore cu Al Bano

Publicat

Al Bano, celebrul interpret italian a susținut un concert de excepție în orașul Unirii, Alba Iulia a avut o zi plină în Cealaltă Capitală. Un material reaizat de RealitateaTv în colaborare cu Alba24 ne arată cum și-a petrecut ziua, cum a fost la concert și ce spune despre România.

La sosirea în România, Al Bano a avut parte de o primire ca la carte pe aeroportul din Cluj. Interpretul a fost întâmpinat cu pâine și sare. Aproape la fiecare pas, Al Bano a fost însoțit de fani, care au vrut să facă măcar o fotografie cu artistul preferat.

Al Bano nu se află la prima vizită în țara noastră. Dar cum a pus piciorul în premieră în Alba Iulia, a vrut să viziteze orașul. Deși avea în față un spectacol greu, Al Bano a renunțat la relaxare pentru că a ținut să viziteze Cetatea Alba Carolina.

Acolo, Al Bano a fost asaltat din nou de fani, dar nu s-a arătat deloc deranjat de baia de mulțime. Interpretul a fost primit de Garda Cetății cu onoruri.

„Am vizitat aproape toată România, de la Arad, la Timișoara, Cluj și acum Alba Iulia. Este intersant. Îmi place foarte mult să călătoresc, să cunosc lucruri noi, să înțeleg oamenii și cultura lor. Este interesant. Cred că singura mică problemă este limba, pentru că aș dori să vorbesc în română, dar este imposibil. Doar acesta este singurul aspect unde nu există conexiune, dar celălalt aspect este conexiunea minții și astfel suntem împreună”, a spus marele artist.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax