Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Reprezentanții Alianței USR PLUS, Beniamin Teodosiu și Teodor Holhoș: Pentru noi, aceste alegeri sunt testul maturității

Publicat

Co-președintele Alianței USR PLUS Alba, Beniamin Todosiu, candidat la Consiliul Județean Alba și medicul Teodor Holhoș, candidat la Consiliul Local Alba Iulia, au fost invitați în studioul Alba24, amenajat în aer liber. 

Aceștia au dat răspunsuri interesante unor întrebări formulate de gazda emisiunii, Dan Lungu.

”Pentru noi, formațiune înființată în Alba acum doi ani, acesta este testul maturității. Candidăm pentru prima dată la alegeriloe locale dar vrem să intrăm în aceste consilii.

La Alba Iulia vom câștiga și funcția de primar (…) Vă spun foarte sincer că vrem să facem cu adevărat lucruri importante pentru cetățeni și cred că avem un grad de încredere foarte ridicat” a spus Beniamin Todosiu.

”Când PSD a vrut să distrugă Justiția, cu Ordonanța 13, mii de români au ieșit în stradă pentru a nu merge din nou pe drumul dictaturii, cum vedem acum că se întâmplă în Belarus.

Eu cred că am fi ajuns acolo, dacă românii nu ar fi ieșit în stradă. Atunci am simțit o speranță.

Tineri cu mine au decis că nu se poate schimba România stând acasă, la televizor sau pe Facebook, iar eu am decis în primul rând să fiu împăcat cu mine, cu conștiința mea, să mă implic atât cât îmi permite mie cariera, pentru a transmite acest mesaj tinerilor și altor oameni care doresc să facă politică în mod corect” a spus la rândul său medicul Teodor Holhoș.

Dialogul a fost unul axat pe principii, dar și pe subiecte concrete de interes în această perioadă.

Vă invităm să îl urmăriți.

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”, Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax