Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rețelele de iluminat public vor fi extinse în următorii ani, pe străzile din Alba Iulia. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

Primăria Alba Iulia a semnat contractul pentru serviciile de întreținere a rețelei de iluminat, lucrări de extinderea a rețelei actuale, de care vor beneficia zeci de străzi, și de amenajare a iluminatului festiv.

Potrivit primarului Gabriel Pleșa, în următorii doi ani rețeaua de iluminat public urmează să fie extinsă cu circa 30 de kilometri. 

În urma licitației, contractul de concesiune, cu o valoare maximă de 26 milioane de lei + TVA și o durată de 5 ani, a fost câștigat de către Flash Lighting Services SA.

Acesta va intra în vigoare începând cu 1 august 2023 și va avea în componență următoarele servicii și lucrări:

  • Iluminatul festiv de sărbători;
  • Întreținerea actualei rețele de iluminat public și serviciile de dispecerat pentru tele-gestiune;
  • Extinderea rețelei de iluminat, cu maxim 30 de km, pe străzile care, în acest moment, nu beneficiază de acest serviciu.

„În baza noului contract, aceste extinderi, atât de necesare dezvoltării municipiului, vor fi făcute mult mai rapid și cu mai puțină birocrație, astfel încât albaiulienii să beneficieze de serviciile de iluminat public, normale, de altfel, în perioada în care trăim.

Rezolvăm, rând pe rând, problemele orașului. Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    joi, 13.07.2023 at 15:51

    extindeti extindeti dar speram ca nu spargem din nou orasul si montam iluminat inteligent pe baza de senzori, daca tot dam un ban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax