Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO „Revelion România Epic” 2018. Spectacol de artificii sincronizate pe muzică, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sute de albaiulieni au petrecut momentul trecerii în Noul An în Piața Cetății din Alba Iulia, cu artificii corelate pe muzică, șampanie de acasă și voie bună. În acest an, spectacolul piro-muzical a avut ca temă „Revelion România Epic”. Timp de aproximativ opt minute după ora 00.00 cerul a fost „inundat” de steluţe multicolore, într-un spectacol de artificii demn să anunţe oraşul că începe un nou an. Alba Iulia a marcat astfel intrarea în ANUL CENTENARULUI, un an care va face istorie la Alba Iulia. Numărătoarea inversă a fost făcută  de primarul Mircea Hava.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Încă de la ora 23.00, bulevardul Transilvaniei, Parcul Unirii, Porțile Cetății și piațeta din zona istorică s-au umplut de oameni care, în ciuda frigului, au ales să ciocnească un pahar de șampanie în are liber, de Revelion.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL VASILE. Urări pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor, în ziua numelui

Focurile de artificii au fost trase sincronizat, pe muzică personalizată. În cadrul spectacolului piro-muzical au fost asigurate efecte pirotehnice la înălțime medie (10 – 30 m), efecte pirotehnice la înălțime mare (30 – 100 m) și foarte mare (100 – 130 m). Pentru elaborarea scenarului de tragere s-a respectat conceptul evenimentului, respectiv: 31 Decembrie 2017 – „Revelion România Epic” . Tipurile de artificii utilizate în spectacolul piro-muzical au fost mine, comete, comete cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombițe, single shots.

Alba24 vă urează „La Mulţi Ani!” şi „Un An Nou Fericit!”

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax