Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO REVOLTĂTOR: Adolescent din Cugir, bătut și îngenunchiat de trei tineri. „Cine e şeful tău? Cine e şmecherul tău?”

Publicat

YouTube video

Violența extremă în rândul adolescenților ia amploare în județul Alba. Un nou act revoltător s-a petrecut într-un grup de tineri despre care există informația că ar fi din Cugir. Filmul, pe care se vede cum un băiat este bătut, pus în genunchi şi umilit de alți trei băieţi, care au și filmat tot ce s-a întâmplat, a fost postat pe internet.  ”Cine e şeful tău? Cine e şmecherul tău?’, era întrebat tânărul în timp ce era lovit cu brutalitate. Din păcate astfel de scene sunt tot mai prezente în rândul adolescenților din România. 

UPDATE: După apariția imaginilor în spațiul public, IPJ Alba s-a autosesizat. Atât victima cât și agresorii au fost identificați și chemați la poliție. Tânărul agresat nu a dorit să depună plângere și a preferat să spună că totul a fost o glumă. 

Cu toate acestea, IPJ Alba va continua verificările în acest caz.

 Imaginile violente au fost publicate pe Facebook și se pare că atât tânărul lovit cât și agresorii sunt din orașul Cugir și locuiesc în acelaşi cartier.

Pe imagini se poate observa cum tânărul este pus în genunchi de agresori, obligat să îl sărute pe blugi pe unul dintre ei şi apoi lovit cu palma peste ochi.

Ulterior, tânărul este întrebat de unul dintre agresori: „Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?”

Băiatul, aflat încă în genunchi, răspunde: „Tu’, moment în care este plesnit din nou peste faţă de unul dintre agresori: „Toţi, bă! Nu doar eu!”

Nu este primul caz de acest gen care se petrece în Alba. Recent, un alt film în care un adolescent este lovit într-o stație de autobuz din Ciumbrud, a ajuns în atenția Poliției. 

Fenomenul este îngrijorător, în condițiile în care, cu siguranță, aceste acte de violență sunt de fapt mult mai multe, însă nu toate sunt filmate și nu ajung în atenția opiniei publice. 

Cauzele ar putea fi lipsa de educație în familie, lipsa de supraveghere a dolescenților și lipsa de programe împotriva violenței în școli care să rezolve aceste situații. 

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Milu

    miercuri, 23.01.2019 at 09:11

    Sa se re-introduca scolile de corectie si sa fie trasi la raspundere parintii minorilor. Nu ar mai trebui tolerate astfel de animale in societate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax