Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

VIDEO REVOLTĂTOR: Adolescent din Cugir, bătut și îngenunchiat de trei tineri. „Cine e şeful tău? Cine e şmecherul tău?”

Publicat

Violența extremă în rândul adolescenților ia amploare în județul Alba. Un nou act revoltător s-a petrecut într-un grup de tineri despre care există informația că ar fi din Cugir. Filmul, pe care se vede cum un băiat este bătut, pus în genunchi şi umilit de alți trei băieţi, care au și filmat tot ce s-a întâmplat, a fost postat pe internet.  ”Cine e şeful tău? Cine e şmecherul tău?’, era întrebat tânărul în timp ce era lovit cu brutalitate. Din păcate astfel de scene sunt tot mai prezente în rândul adolescenților din România. 

UPDATE: După apariția imaginilor în spațiul public, IPJ Alba s-a autosesizat. Atât victima cât și agresorii au fost identificați și chemați la poliție. Tânărul agresat nu a dorit să depună plângere și a preferat să spună că totul a fost o glumă. 

Cu toate acestea, IPJ Alba va continua verificările în acest caz.

 Imaginile violente au fost publicate pe Facebook și se pare că atât tânărul lovit cât și agresorii sunt din orașul Cugir și locuiesc în acelaşi cartier.

Pe imagini se poate observa cum tânărul este pus în genunchi de agresori, obligat să îl sărute pe blugi pe unul dintre ei şi apoi lovit cu palma peste ochi.

Ulterior, tânărul este întrebat de unul dintre agresori: „Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?”

Băiatul, aflat încă în genunchi, răspunde: „Tu’, moment în care este plesnit din nou peste faţă de unul dintre agresori: „Toţi, bă! Nu doar eu!”

Nu este primul caz de acest gen care se petrece în Alba. Recent, un alt film în care un adolescent este lovit într-o stație de autobuz din Ciumbrud, a ajuns în atenția Poliției. 

Fenomenul este îngrijorător, în condițiile în care, cu siguranță, aceste acte de violență sunt de fapt mult mai multe, însă nu toate sunt filmate și nu ajung în atenția opiniei publice. 

Cauzele ar putea fi lipsa de educație în familie, lipsa de supraveghere a dolescenților și lipsa de programe împotriva violenței în școli care să rezolve aceste situații. 

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional. 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Milu

    miercuri, 23.01.2019 la 09:11

    Sa se re-introduca scolile de corectie si sa fie trasi la raspundere parintii minorilor. Nu ar mai trebui tolerate astfel de animale in societate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate