Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Român reținut pentru că a bătut o stewardesă în avionul București-Stuttgart. A fost imobilizat de ceilalți pasageri

Publicat

Un cetățean român a bătut o stewardesă, într-un avion, care zbura din București spre Stuttgart. Din cauza incidentului care s-a petrecut vineri dimineață, avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Viena. 

Imediat după ce avionul a aterizat în Viena, o patrulă a poliției a intrat și l-a reținut pe bărbat. Potrivit pasagerilor bărbatul ar fi avut un comportament ciudat și înainte de îmbarcare. Jurnaliștii de la Digi24 au luat legătura cu un pasager al cursei care fost martor la întregul eveniment.

„S-a ridicat de pe scaun și tot zicea: unde-i centrul? Unde-i centrul? Dar nimeni nu a băgat de seamă. Și stewardesa i-a spus să meargă la locul lui și el nimic. S-a apropiat să-i spună să treacă la locul lui și el a împins-o.

După, a ieșit un pasager de la toaletă și el s-a apropiat de pasagerul de la toaletă și i-a spus: culcat, culcat, stai jos. De câteva ori. După, s-a întors la stewardesă și i-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap. Atunci toți pasagerii am sărit pe el, cei care eram în apropiere.

L-am pus pe scaun forțat și l-am înconjurat să nu se mai ridice. Nu mai era recalcitrant când a venit poliția”, a spus un pasager din avion, pentru Digi24.

Acesta a spus că însoțitoarea de zbor era șocată: „A început să plângă, era șocată, nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat. Chiar a lovit-o puternic, de aproape. I-a fost rău, a căzut jos. A luat-o ambulanța și după am întrebat-o dacă se simte bine și a zis că da, dar că o cam doare capul, dar e totul bine” au mai declarat martorii la eveniment.

„Când a venit poliția el deja era pregătit, ținea mâinile”, a mai povestit martorul, pentru jurnaliștii de la Digi24. Momentan bărbatul a fost reținut și se află în custodia polițiștilor din Austria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax