Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: România a obținut locul al treilea la Campionatul Mondial de Bodyguarzi. În 2022 competiția se va desfășura la Alba Iulia

Publicat

Echipa României de gărzi de corp a obținut locul al treilea la Campionatul Mondial de Bodyguarzi, eveniment ce a avut loc în orașul Cherkasy din Ucraina. 

La campionat au participat 27 de echipe din șapte țări.

Echipa României a fost formată din șapte participanți, de la trei firme de gărzi de corp ce activează în țară: IPPPS Alba, Assault Protect și RSS București.

Reprezentantul României a fost Călin Padurean, alături de instructorul Nicoale Dogari, coordonatorul Adrian Mihai și Lordand Vereș, Daniel Țura, Claudiu Timar, Ciprian Cotârlea, Caika Andrei.

Clasarea pe podium a echipei României este o performanță, fiind și prima dată când la un campionat mondial a obținut un rezultat atât de bun.

Ce probe au avut de trecut gărzile de corp

Conducerea autovehiculului în condiții extreme

Tactică de escortare, apărare fizică

Luptă corp la corp

Tragere în poligon

Prim ajutor și evacuare

Călin Pădurean a declarat că în anul 2022, campionatul mondial de gărzi de corp se va desfășura la Alba Iulia, în zona Cetății Alba Carolina.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax