Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: S-a deschis IKEA Timișoara, al treilea magazin din România al retailerului suedez de mobilă. Cum arată

Publicat

Retailerul suedez de mobilă IKEA a inaugurat joi, la Timișoara, primul magazin din partea de vest a României și al treilea din țară. Cel mai nou magazin IKEA s-a deschis oficial pentru clienți în urma ceremoniei simbolice de plantare a unui copac.

Potrivit unui comunicat al companiei, IKEA a investit 60 de milioane de euro în noul magazin, ce are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și oferă o gamă variată de 8.300 de produse de amenajare a locuinței.

YouTube video

„IKEA este prezentă pe piața din România de 16 ani și suntem cât se poate de bucuroși de faptul că astăzi avem ocazia să facem acest pas important – deschiderea primului magazin în regiunea de vest a țării. Valoarea totală a investiției este de 60 de milioane de euro, ceea ce ne-a permis să creăm cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de Sud-Est și să aducem 300 de oportunități de angajare în regiune.

Sperăm ca IKEA Timișoara să aducă inspirație și experiențe unice în cadrul magazinului pentru viitorii clienți, oferind totodată o soluție la nevoia tot mai mare de e-commerce din România”, a spus Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Magazinul oferă clienților o cafenea, un restaurant cu specialităţi suedeze, un magazin cu produse alimentare suedeze, terasă în aer liber și la Smaland, locul de joacă dedicat copiilor.

Parcarea noului magazin are o capacitate de 754 de locuri disponibile, fiind dotată şi cu 12 staţii de încărcare a vehiculelor electrice. De asemenea, a fost creată o infrastructură pentru o viitoare extindere, care poate susţine până la 150 de staţii de încărcare.

Magazinul foloseşte energie regenerabilă, fiind dotat cu 1.750 de panouri fotovoltaice pe acoperiş. Totodată, utilizează o centrală geotermală pentru consumul de energie.

Magazinul IKEA Timişoara este situat în comuna Dumbrăviţa. Acesta este deschis în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 şi 21:00. În zilele de duminică magazinul va funcţiona între orele 10:00 şi 20:00.

sursa foto: Dominic Fritz

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax