Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: S-a deschis primul resturant McDonald`s din Alba Iulia. Investiție de 9 milioane de lei, în parcarea de la Kaufland

Publicat

YouTube video

Primul restaurant de tip fast-food McDonald`s, din Alba Iulia a fost deschis sâmbătă, 21 decembrie, la ora 10.00.

Investiția din parcarea Kaufland a costat 9 milioane de lei, potrivit reprezentanților companiei și este un proiect pilot, clădirea fiind ridicată în două luni.

De la inaugurarea oficială a fast foodul-ului nu au lipsit oficialitățile orașului sau ale județului. Au fost prezenți viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul și vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Hațegan. 

De asemenea unul dintre furnizorii lanțului de restaurante McDonald`s este compania Transavia. La deschiderea de vineri a fost prezent Ioan Popa, directorul General al companiei Transavia și Theodora Popa. 

Restaurantul dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. În interiorul restaurantului sunt 90 de locuri pentru cilenți. 

De asemenea, clienții acestuia vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru.

Construcția are dimensiunile de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălțime pe un singur nivel.

Accesul se va face din strada Calea Moților și din strada Bayonne. Sunt amenajate 6 locuri de parcare pentru clienții McDonald`s.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Florentin

    sâmbătă, 21.12.2019 at 19:57

    Cum respecta Primaria Alba regulile de urbanism din PUG si PUZ, exista posibilitatea sa vedem in parcare la Kaufland, un Mc Donald’s care sa fie P+9 etaje !!!! Aviz Havel ! Si ceilalti …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax