Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: S-a deschis Târgul Alba Green Energy la Alba Iulia. Autovehicule electrice, sisteme de energie verde, consultanță gratuită

Publicat

S-a deschis Târgul Alba Green Energy la Alba Iulia. Evenimentul, aflat la a 12-a ediție, se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2024, pe esplanada Carolina Mall din Alba Iulia. 

Vizitatorii pot vedea autovehicule și biciclete electrice, panouri solare, pompe de căldură, centrale termice și multe alte soluții bazate pe energie regenerabilă.

La salonul Eco Inventica, sunt prezenți inventatori români care au inovații în eficiența energetică și producerea energiei din surse regenerabile.


La târg este organizat un info-point dedicat celor care doresc consultanță gratuită în procesul de depunere a dosarelor în Programul Casa Verde Fotovoltaice.

Sâmbătă, de la ora 12.00, copiii vor prezenta momente artistice pe teme de protecție a mediului, la Eco spectacolul grădinițelor.

De la ora 14.00, va fi ”ora de inventică” – schimb de idei între elevii pasionați de tehnică și inventatorii români

Duminică, va fi organizată tombolă pentru vizitatori.

Standurile târgului sunt deschise sâmbătă 21 septembrie, între 10.00 – 19.00 și duminică 22 septembrie, între 10.00 – 17.00.

Târgul este organizat de Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Consiliul Județean Alba, în parteriat cu: Primăria Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională „Centru”, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Carolina Mall, Inspectoratul Școlar Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate