Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: S-a inaugurat ”Casa căsătoriilor” la Alba Iulia. Un spațiu elegant pentru cel mai important ”DA” din viața unui cuplu

Publicat

Cei care se vor căsători în civil, la Alba Iulia, o vor putea face de acum într-o ambianță mai plăcută. 

Mai exact, Primăria Alba Iulia, a amenajat, într-o locație nouă, special destinată pentru căsătorii, o ”Casă a Căsătoriilor”, care nu exista până acum în oraș.

Pentru acest lucru, a fost folosit fostul sediu BancPost, renovat în totalitate, în așa fel încât să se preteze unui eveniment atât de important în viața unui cuplu, la început de drum.

Designul noului spațiu a fost realizat de echipa de la Design Yourself din Alba Iulia, respectiv de Flavia Romcea și Andreea Muntean.

”Am gândit un spațiu care să ne amintească de primul moment în care ne-am gândit să ne unim destinele. Și cred că asta a fost dacă stăm să ne gândim elementul de bază al acestui concept.

Să fie un spațiu frumos în care să putem să ciocnim primul pahar de șampanie în calitate de soț și soție”, a declarat Flavia Romcea.

Elementele de design care pun în valoarea noua locație sunt parchetul model Versailles, elementele de boisserie de pe pereți, care ne duc cu gândul la palatele elegante de inspirație franceză, iar ca element central se poate observa un basorelief realizat de un tânăr din Zlatna.

Întreaga zonă de ceremonii a fost concepută într-un stil clasic, cu elemente contemporane, care, potrivit designerilor, va rămâne de actualitate, indiferent de trenduri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ileana gabriela

    vineri, 15.09.2023 at 17:03

    suntem foarte curiosi cum arata o atare sala a casatoriilor care din unica poza postata pare a fi frumoasa,avand in vedere si autoarea acestei creatii. Nu sunt redate nici poze si nici cadre care sa releve aspectul salii. Mai mult propozitiile din cadrul articolului denatureaza interviul elaborat al d nei Flavia.

    Felicitari pentru initiativa,regrete pentru modul de redactare al articolului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax