Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: S-au certat pe o bucată de fier vechi pe care doreau să o vândă. Patru persoane din Alba Iulia au fost sancționate de jandarmi

Publicat

YouTube video

Jandarmii din Alba Iulia au sancționat contravențional patru persoane, după ce acestea au iscat un scandal din cauza unei bucăți de fier pe care nu știau cum să o împartă, după ce au găsit-o în halda de zgură din cartierul Bărăbanț.

În urma unui apel la 112 recepţionat joi, 5 septembrie, în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă la halda de zgură din cartierul albaiulian Bărăbanţ şi a aplanat un conflict în care erau implicate patru persoane.

Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit că, în timp ce căutau metale pentru a le valorifica în interes personal, două femei şi doi bărbaţi au găsit o bucată mai mare de fier şi fiecare a dorit să şi-o revendice. Din acest motiv, cei patru s-au înjurat, s-au jignit, s-au ameninţat cu acte de violenţă şi chiar s-au îmbrâncit. Jandarmii au acţionat de urgenţă pentru stoparea violenţelor şi în scurt timp incidentul a fost aplanat.

Vinovaţii au fost identificaţi ca fiind A.R. (42 de ani), C.C. (50 de ani), C.F. ( 23 de ani) şi C.M. (45 de ani) şi sancţionaţi contravenţional, primii doi cu câte amendă în valoare de 200 de lei, iar ultimii cu câte un avertisment scris.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax