Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Sacrificii și multă dăruire: Cum s-a pregătit un tânăr culturist din Alba pentru a participa la primul său concurs național

Publicat

Suferință, durere, zâmbete, multă ambiție și un program foarte strict: așa descrie perioada de pregătire, Cristian Ștefan Mureșan, un culturist din Alba, care în urmă cu câteva zile a participat pentru prima dată la un concurs național. 

Ștefan, un tânăr de 17 ani din Ighiu, a reușit la prima sa participare să se claseze în top 10, mai exact pe locul 6. 

Pentru Cupa României organizată de Federația Română de Culturism și Fitness, categoria Men’s Physique, desfășurată la Dej, s-a antrenat mai bine de trei luni. Au fost antrenamente extrem de solicitante și grele, fiind pregătit de Andrei Nelega.

Pe lângă partea de pregătire fizică, culturismul implică și partea financiară, deoarece este nevoie de o dietă strictă și calculată. Deși implică mulți bani, Ștefan și-a strâns banii pentru pregătire. A cheltuit mult pentru a ajunge pe scena unui concurs național. A muncit, iar din banii obținuți și-a susținut visul.

Pregătirea pentru competiție a fost una destul de grea a precizat Cristian. În timp ce se pregătea pentru concurs, mergea și la școală. A fost nevoie de o pregătire atentă a meselor, acestea fiind un element important. După școală, Cristian mergea direct în sala de forță, unde se antrena timp de maxim două ore.

Fiind și prima competiție culturism, pentru Cristian a fost un moment special pe care nu îl va uita prea curând, a mai precizat acesta pentru alba24.ro. Mai mult de atât, timp de 48 de ore, înainte de competiție, Cristian nu a mai băut apă.

”Vibe-ul de pe scenă nu se compară cu nimic. A fost si va rămane mereu în inima mea concursul asta!” a mai precizat Cristian.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax