Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Salvamontiști din Alba intervin la o acțiune de salvare în Făgăraș. Erau la o acțiune de pregătire, când au auzit strigăte

Publicat

Mai mulți salvamontiști din Alba, care se aflau la un stagiu de pregătire în Făgăraș, intervin la un caz real, joi, 4 aprilie 2024. 

Din primele informații, mai mulți salvamontiști din Alba se află în aceste zile la o acțiune de pregătire în masivul Făgăraș. Este vorba despre salvamontiști din Sibiu, Gorj, Alba, Cluj, Poiana Brașov, Zărnești, Bihor, Mureș, Prahova, Sinaia, Harghita, Satu Mare.

Din județul Alba sunt patru salvamontiști.

În jurul orei 14.30, salvamontiștii participanți la curs au auzit strigăte într-un perete de sub vârful Vânătoarea lui Buteanu.


”Acțiunea de pregătire a fost întreruptă imediat și salvamontiștii au început să organizeze echipele de intervenție.

Astfel, o echipă de prim răspuns se deplasează la locul accidentului pentru a face primele evaluări. Restul salvamontistilor pregătesc echipamentul de prim ajutor, targa de recuperare și vor analiza modalitatea de recuperare a victimei și traseul de deplasare către Bâlea.

Din echipa de interventie fac parte salvamontiști din Sibiu, Gorj, Alba, Cluj, Poiana Brașov, Bihor, Mureș, Prahova, Harghita, Satu Mare, Sinaia și Zărnești.

Din primele informații, se pare ca victima este un cetățean străin”, au precizat reprezentanții Salvamont România.

Acțiunea este în desfășurare. Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax