Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Sărbătoare la Blaj: Volei Alba Blaj a cucerit Supercupa României. Atmosferă senzațională în noua Sală Polivalentă

Publicat

Supercupa României la volei a fost sâmbătă primul eveniment de excepție găzduit de noua Sală Polivalentă Alba Blaj.

Volei Alba Blaj și Arcada Galați au câștigat Supercupa României la volei feminin și masculin, după două meciuri de excepție disputate în fața a 2000 de spectatori.

„Astăzi am asistat la prima manifestare sportivă în Sala Polivalentă a Blajului. În primul rând vreau să felicit echipele câștigătoare, spectacolul voleibalistic a fost la nivel amplu.

Sala Polivalentă Blaj este o construcție realizată printr-un parteneriat de mare interes public între Consiliul Județean Alba și Primăria municipiului Blaj. (…)

Aici vorbim de fapte, faptele le vedeți. Este sala voastră. (…) Este o sală a cărui proiect a pornit cu mulți ani în urmă. (…)

Vreau să vă promit că această sală va fi o sală vie”, a spus primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Volei feminin: Volei Alba Blaj a cucerit Supercupa României

Campioana României CSM Volei Alba Blaj a câștigat pentru a doua oară în istoria clubului Supercupa României. În noua Sală Polivalentă, într-o atmosferă senzațională, fetele lui Stevan Ljubicic au învins deținătoarea Cupei României, CSM Lugoj cu 3-1 (25-21, 20-25, 25-22, 25-22).

A fost un spectacol pe cinste cu schimburi senzaționale de-o parte și de alta. 2.000 de spectatori și-au ovaționat la final favoritele. Volei Alba Blaj pune al 13-lea trofeu în vitrina echipei după cele 7 titluri de campioană, 4 Cupe ale României și acum două Supercupe.

Din păcate, spectacolul a fost umbrit de accidentarea gravă a Georgianei Popa, jucătoarea Lugojului, în startul setului 4. Suntem alături de Georgiana și-i urăm să revină cât mai curând pe teren.

Volei masculin: Arcada Galaţi a cucerit Supercupa României

În primul meci găzduit sâmbătă de noua Sala Polivalentă din Blaj, CSM Arcada Galaţi, campioana en titre, a cucerit Supercupa României la volei masculin, după ce a învins-o pe SCM ”U” Craiova cu scorul de 3-0 (25-19, 25-23, 25-17).

Arcada s-a impus după o oră şi 34 de minute în faţa câştigătoarei Cupei României în sezonul trecut.

Echipa antrenată de selecționerul Sergiu Stancu a câștigat astfel pentru a treia oară trofeul în istorie, după 2019 și 2020. Galațiul se poate mândri acum cu 5 titluri de campioană, două Cupe ale României și trei Supercupe.

SCM ”U” Craiova o învinsese pe Arcada în finala Cupei României în stagiunea trecută.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax