Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Sărituri cu parașuta de pe turnul fostului combinat din Zlatna şi de pe cel mai mare viaduct de pe traseul Autostrăzii Deva-Sibiu

Publicat

parasuta Turnul fostului combinat Ampelum din Zlatna a fost din nou luat „cu asalt”, de data aceasta de un pasionat de paraşutism. Mihai Moldovan este un tânăr din Bucureşti, care iubeşte sportul extrem.

În luna noiembrie, Mihai a făcut o vizită şi în judeţul Alba, mai exact în Zlatna de unde a vrut să „zboare” de la 220 metri, de pe turnul fostului combinat.

Şi-a filmat aventura cu o cameră GoPro, apoi a postat video pe Youtube, pentru a arăta cât de „normală” este lumea lui.

Mihai Moldovan este pasionat de paraşutism, chiar dacă în viaţa de zi cu zi este programator IT. De mai bine de trei ani, „gustă” din andrenalina paraşutismului şi urcă la înălţimi cât mai mari, iar pentru câteva minute încearcă „gustul” zborului.

parasuta1 În luna noiembrie, însoţit de încă un prieten şi dotat cu echipamentul necesar, Mihai a urcat pe turnul fostului combinat Ampelum din Zlatna, Când s-a văzut sus nu a mai stat pe gânduri: şi-a luat „zborul”.

Cu un GoPro a filmat zborul de pe turn şi până a ajuns cu picioarele pe pământ.

După aventura din Zlatna, Mihai şi prietenul său au testat şi „terenul” Autostrăzii A1. Astfel că, ajunşi pe autostradă, ce doi au trecut peste parapeţi şi au „decolat” cu paraşuta.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax