Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șase concurenți urcă, sâmbătă, pe scena Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”, de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Șase tineri folkiști din țară vor urca sâmbătă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pentru a participa la cea dea XII-a ediție a Festivalului-concurs de Folk „Ziua de Mâine”. Pe lângă programul concursului, cei care vor participa la eveniment vor avea ocazia să-i vadă și să-i asculte pe cei mai cunoscuţi artiști ai muzicii folk, printre care Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Vali Șerban. 

„Ediția a XII-a este o împlinire, nu doar pentru această cifră, ci pentru că am trecut deja bine de ediția a X-a. În istoria oricărui festival există momente de cumpănă, sunt multe festivaluri care au mers bine până la a XV-a ediție și înainte de aceasta s-au pierdut. Dacă am mers bine până aici și am ajuns atât de bine, recunoscut fiind faptul că Ziua de Mâine este un festival cu adevărat național, ba chiar majoritatea colegilor mei au spus că este cel mai mare. Asta înseamnă că ne-am pregătit bine”, spune Vali Șerban, inițiatorul evenimentului.

Anul acesta s-au înscris 10 concurenți, din care au fost selectai 6. Bugetul festivalului pentru acest an este de 77.000 de lei, din care pentru premiere s-au alocat 3.300 de lei.

Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”

PROGRAM

Sâmbătă, 11 noiembrie

Ora 11.00 – la Carolina Café

Dublă lansare Ovidiu Mihăilescu şi sesiune de autografe: Cd-ul „Toamna Brun” şi volumul Cu Poeme Rock ,,Think Floyd”

Dublă lansare Dinu Olăraşu şi sesiune de autografe: Cd-ul ,,Bun” şi Cartea ,,An”

Sesiune de autografe Vasile Șeicaru şi Victor Socaciu

Ora 17.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor

Concurs de compoziţie şi interpretare a muzicii folk

Recitaluri extraordinare susţinute de Ovidiu Mihăilescu, Vali Șerban şi ,,Ziua de mâine”, George Stanca, Dinu Olărașu, Victor Socaciu, Vasile Șeicaru

Duminică, 12 noiembrie
Ora 11.00 – la Carolina Café
Sesiune de autografe Alexandra Ușurelu
Sesiune de autografe Ducu Bertzi

Ora 17.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor

Gala Laureaților

Recitaluri Extraordinare susținute de Daniel Avram şi „Școala de folk”, Marinela Popa şi Grupul „Primavera”, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă şi Alexandra Ușurelu
alături de Orchestra de Cameră a Județului Alba, dirijor Costin Grigore.

Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a ajuns în acest an la cea de-a XIII-a ediţie fiind organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena Alba”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Festivalul este, la fel ca multe alte evenimente culturale organizate în Alba, o marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

Bilete de intrare la concerte au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia – preț bilet 25 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax