Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO SCANDAL de Crăciun la Arieșeni. Doi tineri și iubitele lor, ATACAȚI cu bâte. Au trecut cu ATV-ul pe terenul viceprimarului

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDExOEMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Scandal cu bâte şi ameninţări cu moartea, în ziua de Crăciun, la Arieşeni. Doi tineri şi iubitele lor, care se plimbau cu ATV-ul, susţin că au fost atacaţi cu bâte de viceprimar, fratele lui şi alţi indivizi, după ce ar fi ajuns pe terenul edilului. 

UPDATE 2: Spitalul Județean de Urgență Alba a transmis precizări: ”Doi pacienți, în vârstă de 31, respectiv 20 de ani, care au acuzat agresiuni fizice asupra lor, au fost aduși cu Ambulanța de la Spitalul Orășenesc Câmpeni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Aceștia nu au suferit leziuni profunde, însă au prezentat contuzii la coloana cervicală, genunchi, șold sau coapsă. Ei au primit îngrijiri medicale, s-au efectuat investigații cu ajutorul computerului tomograf și au rămas sub supraveghere câteva ore, fără a necesita internare în spital.

Primul, în vârstă de 31 de ani, a fost adus la spital la ora 22.00 și a părăsit UPU Alba Iulia în jurul orei 2.30, în vreme ce al doilea, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la ora 2.08 și a părăsit unitatea medicală în jurul orei 5.30”.

UPDATE 1: Reprezentanții IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că bărbații care apar pe imagini au fost identificați.

Potrivit unor surse, unul dintre aceștia este viceprimarul din comuna Arieșeni, Ioan Avram.

Toți cei implicați în scandal au depus plângeri penale, pentru încălcarea proprietății sau pentru amenințări și loviri. De asemenea, firma care a închiriat ATV-urile a depus o plângere penală pentru distrugere.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în data de 25 decemberie, în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un apel la 112 din partea unui cetățean din Arieșeni. Acesta a sesizat prin numărul de urgență că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea lui. Între timp, între doi bărbați din Arieșeni și doi tineri din Arad a izbucnit un conflict care a degenerat în amenințări și agresiuni.

În urma conflictului, cei doi tineri din județul Arad au solicitat un echipaj medical. Aceștia au fost transportați inițial la Spitalul din Câmpeni, iar mai apoi au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații suplimentare.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în prezent s-a deschis un dosar penal in rem pentru amenințări, lolviri și alte violente și distrugere.

Știrea inițială

Unul dintre tinerii atacați, Emil Pustea, a publicat pe rețeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacați și a dat detalii despre cum s-a produs agresiunea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele atașate filmărilor.

Băiatul a afirmat că atât el, cât și fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent.

„Ţin să menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei, dar nu uita că ești un om!”, a mai scris Emis Pustea pe Instagram.

video: instagram (emipustea)

sursa: observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax