Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Scandal între George Simion și Jandarmerie. Liderul AUR, dus la Poliție sub acuzația că a condus cu permisul suspendat

Publicat

Liderul AUR, George Simion, a fost dus la Poliție în noaptea de joi spre vineri, pentru că ar fi condus cu permisul suspendat. S-a iscat un scandal între acesta și jandarmi, care s-a finalizat cu prezența mascaților. 

Scandalul a izbucnit vineri dimineață, la ora 03:00, în timp ce liderul extremist AUR se afla în Piața Victoriei, pentru un protest. Simion a anunțat încă de joi seară că a început protestul în fața Guvernului, anunțat pentru duminică.

Liderul AUR este acuzat că a condus în zona Pieţei Victoriei din Bucureşti unde îşi promova protestul. Poliţiştii care l-au oprit au constat că în baza lor de date acesta figura cu permisul suspendat.

George Simion a spus că nu știa că are permisul suspendat. Pe de altă parte, G4Media scrie că Simion are dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat, după ce a făcut accident, în luna aprilie a acestui an, în Buzău.

El a fost invitat la secţia de poliţie, dar, după ce s-a consultat cu avocatul său, le-a trasmis poliţiştilor că va merge a doua zi şi a intrat în autocarul formaţiuni sale politice.

Până la urmă, a fost luat chiar din autocar.

Liderul AUR a fost testat de politişti atât pentru alcool cât şi pentru droguri, iar rezultatele au fost în ambele cazuri negative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 30.09.2022 at 10:52

    Bine i-au făcut. Dar dacă era Ciolacu ce s-ar fi întâmplat ? Speculez şi eu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax