Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: SCANDAL la un service auto din Alba Iulia. Client „fugărit” de un angajat, după ce a turat motorul maşinii reparate

Publicat

masini jandarmi Clientul unui service auto din Alba Iulia a fost salvat de jandarmi, din „calea” unui angajat care s-a enervat pentru că „tura prea tare” motorul maşinii cu care venise la reparat. Prin urmare, a devenit agresiv şi l-a fugărit, ameninţându-l că-l va lovi cu o cheie tubulară.

Printr-un apel la 112, înregistrat miercuri, 15 iulie, în jurul orei 13.00, un bărbat a solicitat ajutor deoarece era ameninţat cu bătaia de un angajat al unui service auto din Alba Iulia. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l extrem de speriat şi agitat, la aproximativ 100 de metri de firma unde-şi lăsase maşina.

YouTube video

În urma verificărilor a reieşit faptul că, în momentul în care a făcut recepţia lucrărilor executate la maşina proprietate personală în respectivul service auto, Alin D. (38 de ani), domiciliat în Tecuci, nu a fost mulţumit de calitatea acestora şi i-a reproşat acest lucru mecanicului auto. La rândul său, mecanicul, A.M. (39 de ani), din comuna Ighiu, nu a fost de acord cu modul în care clientul a verificat reparaţia maşinii şi pe acest fond a izbucnit un conflict spontan. Din spusele celor implicaţi se pare că, pe lângă violenţe verbale, ar fi existat îmbrânciri şi ameninţări cu bătaia prin folosirea unui corp contondent.

Conflictul s-a încheiat la sediul Jandarmeriei Alba unde au fost conduşi toţi cei implicaţi şi unde, în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi efectuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Potrivit unor surse, maşina reparată este un Opel Astra, care se defectase pe autostrada Orăştie-Sibiu, iar proprietarul a apelat la service-ul din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristian

    joi, 16.07.2015 at 15:04

    Spune-ti care este service-ul respectiv, sa stim sa il evitam daca avem probleme mecanice cu masina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax