Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Scandalul gunoaielor de la Alba Iulia: Cum vede ministrul Mediului, Barna Tánczos, rezolvarea problemei

Publicat

Rezolvarea crizei gunoiului în Alba Iulia, în viziunea ministrului Mediului, Barna Tánczos, este încheierea contractului cu actuala firmă care se ocupă de ridicarea deșeurilor din oraș, firma Polaris. 

Declarația ministrului Tánczos a fost făcută de acesta într-o conferință de presă, susținută marți, 27 iulie, la sediul Prefecturii Alba, în urma unei întâlniri la sediul Primăriei Alba Iulia, alături de primarul Gabriel Pleșa. 

De asemenea, în timpul conferinței ministrul Mediului a declarat că ”este regretabil faptul că” firma Polaris nu face eforturi pentru a avea servicii de calitate în oraș.

Însă, acesta a subliniat că lunile în care compania Polaris va mai activa în Alba Iulia vor fi o provocare până când noul operator, Asocierea RER RETIM va semna contractele cu beneficiarii.

Cele mai importate declarații ale ministrului Barna Tánczos referitoare la problema gunoiului din Alba Iulia.

”Sistemul de gestionare a deșeurilor în județul Alba este pe un drum bun, un drum pe care trebuie să îl parcurgă fiecare județ. (…) este bine că acest contract este semnat (n.r. contractul semnat cu operatorul de la Galda de Jos, Asocierea RER-RETIM), este foarte bine că și pe partea de colectare în oraș, (n.r. Alba Iulia) există o perspectivă pe termen foarte scurt, luna septembrie, octombrie, dacă acest lucru se finalizează și dacă reușiți să semnați contractele cu beneficiarii pentru aceste servicii de salubritate, este un lucru extraordinar. (…)

Până atunci rămâne, provocarea colaborării cu firma compania care a prestat servicii până acum (n.r. Polaris) este regretabil faptul că această companie nu face un efort suplimentar pentru a avea servicii de calitate în oraș, de aceea este bine că era cu această companie se încheie și începe o nouă colaborare cu compania care trebuie să resepecte niște reguli contractuale mult mai precise (…)”, a declarat ministrul mediului, Barna Tánczos.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate