Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Scene de violență extremă într-un parc din Hunedoara: Un bărbat ridică în aer un copil și îl trântește cu putere de pământ

Publicat

O ceartă între doi minori a condus la o scenă de o violență ieșită din comun din partea unui tată.

Momentele șocante s-au petrecut într-un parc din Hunedoara, duminică, 7 februarie, iar imaginile au fost surprinse de către mai multe persoane prezente și apoi postate pe internet. 

Atenție imagini cu un puternic impact emoțional!

Ce s-a întâmplat

Potrivit IPJ Hunedoara, doi minori, unul de 7 ani și altul de 13 ani s-au certat de la un leagăn. La scurt timp, în jurul orei 15.30, tatăl minorului de 7 ani apare în parc, îl ia de gât pe minorul de 13 ani, îl ridică în aer și îl trântește cu putere la pământ, după cum se poate observa în video-ul postat pe Facebook. 

Copilul trântit rămâne întins la pământ, iar bărbatul pleacă din cadrul filmării.

UPDATE 19.30: Potrivit anchetatorilor, minorul de 13 ani este nepot al agresorului (fiul surorii soției sale).

De asemenea, potrivit anchetatorilor, bărbatul de 29 de ani și-a lovit și propriul său copil.

IPJ Hunedoara

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost și el lovit de către tânar, a fost solicitat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC.

Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani și a rămas internat, pentru investigații mai amănunțite (se pare ca starea lui este bună). Minorul de 13 se pare că se afla în parc neînsoțit.

Autorul nu figurează cu antecedente penale și a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni, 8 februarie va fi dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta este cercetat pentru violență în familie și pentru loviri și alte violențe. De asemenea s-au extins cercetările și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice (fapta fiind comisa în loc public).

UPDATE 8.02.2021, ora 01.45: Agresorul copilului a fost reținut. Luni noaptea, în jurul orei 1:30, acesta a fost dus în arestul poliției urmând să fie propus pentru arestare.

Copilul se află internat la Spitalul din Deva. Se pare că minorul are o fractură occipitală. Medicul legist nu s-a pronunțat deocamdată dacă viața i-a fost pusă în pericol.

UPDATE, 8 februarie, ora 10.00: „Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit acestuia, băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Surse video: utilizator Facebook – V. N Dale/ IPJ Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax