Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Scene incredibile pe Autostrada A1, în zona localității Sebeș. Şicanat în trafic de şoferul unui Porsche Cayenne

Publicat

YouTube video

Șcene incredibile au fost surprinse în trafic de un conducător auto, duminică după-amiaza, pe Autostrada A1, în zona localității Sebeș. Pe imagini se observă cum șoferul unui autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în județul Hunedoara, schimbă imprudent benzile și frânează brusc în fața unui alt autoturism.

Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook de șoferul care a fost șicanat în trafic. Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, la km 315, în apropiere de Sebeș. Acesta a explicat în comentarii că a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 și s-a oprit la un ehipaj de poliție staționat.

Se pare că șoferul autoturismului Porsche care l-a șicanat în trafic nu a oprit la semnalul agenților, iar aceștia din urmă au pornit în urmărirea sa.

„Am sunat la 112, și am oprit la un echipaj staționat, a venit înapoi colegul contra sens și după aia a părăsit locul după ce polițiști l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aștept rezultatul din partea poliției. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localității Sebeș. Din păcate o fugit băiatul noi am rămas cu plasticul din epolitest în mână și polițiști au plecat în trombă după el”, a scris șoferul, pe rețeaua de socializare Facebook.

sursa: Facebook (Info Trafic jud. Hunedoara)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    luni, 12.11.2018 at 09:25

    Daca nu avem legi aspre si nici institutii sa le aplice,astai ROMANIA tara anarhiei!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax