Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Scene ȘOCANTE în timpul unui spectacol de circ, în Hunedoara. Acrobată, rănită GRAV, după ce a căzut de la înălțime

Publicat

YouTube video

Spectatorii prezenți la un spectocol de circ din Hunedoara au trăit clipe de coșmar, după ce o tânără acrobată a căzut și s-a rănit grav, în timpul reprezentației sale.

Potrivit Adevarul.ro, evenimentul s-a petrecut sâmbătă dupa-amiaza,  în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara. „Miss Virginia”, o tânără acrobată, s-a prăbuşit la pâmânt de la circa patru metri înălţime, după ce coarda cu care era susţinută s-a rupt.

Accidentul a creat panică în rândul spectatorilor şi al angajaţilor circului.

Victima a fost preluată de un echipaj al SMURD şi transportată la spitalul din Hunedoara. Aceasta ar fi suferit mai multe fracturi şi a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

Potrivit IPJ Hunedoara, incidentul a fost sesizat la politie ieri, in jurul orei 15.30.

”Poliția Municipiului HUNEDOARA a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă, după ce o acrobată a căzut si s-a rănit in timpul unui spectacol de circ ce a avut loc în muncipiul Hunedoara.

Cercetările sunt făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.”

Acrobata are 19 ani, cetățean maghiar, de la un circ din Budapesta. Aceasta a suferit un politraumatism și a fost internată la Spitalul din HUNEDOARA.

Ancheta va stabili circumstanțele in care s-a produs incidentul, precizează Bogdan Nițu, purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax