Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Școala din Șpring, construită prin cea mai mare sponsorizare din istoria comunei, prinde contur. Va fi ridicată într-o lună

Publicat

Noua școală din comuna Șpring prinde contur, a anunțat primarul Iulia Stănilă, aflată la primul mandat. Aceasta este la primul mandat, pe care l-a preluat la vârsta de 29 de ani. 

Este vorba despre o școală a cărei construcție este realizată prin cea mai mare sponsorizare din istoria comunei, 650.000 de lei din partea companiei Transavia.

Școala va găzdui în clădire și o grădiniță. Reprezentanții Primăriei Șpring au declarat pentru Alba24 că școala va putea găzdui aproximativ 60 de elevi.

La parter va fi o grădiniță cu baie proprie, un cabinet medical și un spațiu tehnic, iar la etaj două săli de clasă, băi și un spațiu multifuncțional.

Clădirea va ajunge la faza ”la roșu” în aproximativ o lună.

Suprafața construită va fi de 262,80 metri pătrați, au mai transmis reprezentanții primăriei.

În prezent, școala din comună este într-o stare destul de avansată de degradare din cauza unor alunecări de teren.

”Firma Transavia S.A sprijină Primăria Comunei Șpring cu suma de 650.000 lei (130.000 Euro) pentru construirea unei școli primare cu grădiniță în satul Șpring, neexistând alte oportunități de finanțare pentru acest obiectiv.

Suma primită va fi folosită pentru ridicarea ,,la roșu” a clădirii. Îi mulțumesc din suflet domnului Dr. Ing. Ioan Popa, presedinte și fondator Transavia, pentru sprijin, încredere, implicare și mai ales pentru faptul că datorită dumnealui, generații întregi de copii își vor clădi bazele educaționale, acum și peste zeci de ani, în școala construită cu sprijinul Transavia!

Eu, primarul comunei Șpring, Consiliul Local Șpring și întreaga comunitate VĂ MULȚUMIM!

Dumnezeu să vă întoarcă sprijinul înzecit!”, a scris Iulia Stănilă pe Facebook în urmă cu un an, la momentul donației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax