Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Se clatină fotoliul de viceprimar al PPDD-istului Dorin Șerdean? HAVA: „Funcționăm bine la Alba Iulia, dar se poate și mai bine”

Publicat

YouTube video

Fuziunea partidelor de dreapta într-un mare partid generează diverse efecte și la nivelul forurilor administrative ale orașelor și comunelor, prin modificarea majorităților din Consiliile Locale. Prezenți în conferință de presă pentru a anunța oficial fuziunea dreptei în județul Alba, Mircea Hava și Teodor Atanasiu au declarat că nu există încă decizii în ceea ce privește eventuale schimbări la nivelul funcțiilor de viceprimari din județ.

„O să vedem ce o să facem, pentru că avem astfel de situații în mai multe părți. Nu o să mergem la Cugir să îi spunem primarului de acolo, care poate are o echipă corectă, poate nu are, poate a făcut-o datorită conjuncturii de atunci. Chestia de administrație ține doar de administrație”, a spus Hava.

De exemplu, la Alba Iulia, dintre cei doi viceprimari, Paul Voicu și Dorin Șerdean, cel de-al doilea este membru PP-DD. Întrebat dacă intenționează să pună în funcție un liberal, primarul a spus că în Consiliul Local Alba Iulia lucrurile merg bine, însă se poate și mai bine.

„Noi funcționăm bine la Consiliul Județean, și la Alba Iulia funcționăm bine dar putem să funcționăm și mai bine”, a mai spus primarul.

Primarul a mai sugerat că funcția viceprimarului Dorin Șerdean depinde și de ceea ce se va întâmpla cu PP-DD, în viitorul apropiat. Mai în glumă mai în serios, în momentul în care a fost menționat numele liberalului Rareș Buglea ca posibil viceprimar în locul lui Șerdean, primarul a spus că „nu l-ar deranja absolut deloc”.

O localitate cu cunoscute conflicte între PDL și PNL, Aiudul, nu va fi, în opinia celor doi lideri politici, o piedică în calea fuziunii dreptei: „Putem să funcționăm bine și la Aiud. Cine înțelege, bine, cine nu înțelege, tot bine, pentru că timpul curge”, a spus Hava.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dana

    joi, 19.06.2014 at 22:05

    Buglea este singurul de la liberali care merita acesta functie !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax