Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Se lucrează intens la Alba Iulia Shopping City. Peste 90% din noul mall a fost deja închiriat. Când va fi deschis

Publicat

Se lucrează intens pe șantierul Alba Iulia Shopping City. Noul mall aflat în construcție în municipiul Alba Iulia urmează să fie deschis în luna septembrie 2023.

O imagine – simulare 3D a intrării principale în noul centru comercial a fost publicată recent de către unul dintre investitori. Pe aceasta se poate observa pentru prima dată denumirea de „Alba Iulia shopping city”, alături de logourile mai multor companii. 

Potrivit ultimelor raportări, lucrările progresează bine, iar peste 90% din suprafața totală de 29.000 de metri pătrați a centrului comercial a fost deja închiriată unor companii naționale și internaționale.

Potrivit reprezentanților Mas Rei, unul dintre investitori, bugetul alocat pentru noul centru comercial a crescut la 51,2 milioane de euro, dintre care până la sfârșitul anului 2022 au fost cheltuiți 35 de milioane de euro.

Cel mai mare mall din județ va găzdui, pe o suprafață de aproape 2,9 hectare, un hipermarket Carrefour, magazine de modă, haine, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice.

Potrivit unor surse Alba24, în noul centru comercial urmează să fie deschis primul hipermarket Carrefour din județ. De asemenea, la Alba Iulia vor fi prezente, pentru prima dată, mai multe magazine și branduri din domeniul articolelor sportive, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Multe dintre aceste magazine sunt prezente și în mall-urile construite de către Kapital Prime în alte locații din țară.

Citește și LISTA magazinelor care vor fi deschise în noul mall de la Alba Iulia. Când va fi inaugurat, potrivit investitorilor

  • Electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia: Altex, Flanco
  • Articole sportive: 4F, Hervis, Sportisimo, Sport Vision
  • Modă, haine, încălțăminte, accesorii: AC&Co, C&A, CCC, Colin’s, Cropp, Deichmann, Hermosa, Jolidon, Kenvelo, LC Waikiki, New Yorker, Office Shoes, Pepco, Reserved, Sinsay, Sizeer
  • Bijuterii: Teilor
  • Mobilier: Jysk
  • Magazine de jucării și articole pentru copii: Smyk
  • Farmacii, sănătate, frumusețe: DM, Douglas, Dr. Max, Help Net
  • Animale de companie: Animax
  • Bănci: Banca Transilvania
  • Restaurante, fast-food-uri: Dabo Donner

Lucrările la noul Mall din Alba Iulia, situat la ieșirea din municipiu spre Cluj-Napoca, pe malul râului Ampoi, au început în forță în acest an. După relocarea liniilor electrice de înaltă tensiune, muncitorii au început construcția corpului de clădire situat în partea de Sud-Vest.

Acesta va avea două nivele și va găzdui la parter magazine de modă, haine, încălțăminte și jucării iar la etaj restaurante, fast-food-uri dar și o sală de fitness și un cazinou.

Anunțată inițiat pentru luna decembrie 2022, deschiderea noului mall a fost amânată pentru anul 2023, din cauza întârzierilor apărute la relocarea liniilor electrice. Lucrările sunt într-un stadiu avansat la corpul de clădire aflat în partea de Nord-Est, zonă în care ar urma să fie deschis, printre altele și un hipermarket.

De asemenea, parcarea centrului comercial a fost asfaltată iar sensul giratoriu care face legătura cu strada Alexandru Ioan Cuza a fost finalizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    marți, 14.03.2023 at 21:16

    foarte bine 👍🏻
    orice investiție este bine venită.
    sper să mai fie și altele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax