Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Șeful FRF la Alba Iulia. Ce spune Burleanu despre șansele tinerilor jucători de fotbal din provincie de a juca la națională

Publicat

Șeful Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent miercuri, 8 mai 2024, la Alba Iulia. Acesta a vizitat baza sportivă din Micești, bază care se află în lucru. 

Alături de primarul Gabriel Pleșa și mai mulți consilieri locali, Burleanu a luat parte la o vizită de lucru pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

În baza sportivă ar urma să își desfășoare activitatea mai multe cluburi de fotbal din oraș.

Reporterul alba24.ro l-a întrebat pe șeful FRF cum se pot dezvolta tinerii fotbaliști și cum pot ajunge să joace pentru reprezentanta naționalei. Asta în condițiile în care o bună parte dintre echipele locale fie au dispărut, fie joacă în ligile inferioare.


”Pentru prima oară după Revoluție avem o schimbare totală, la nivelul dezvoltării pentru copii și juniori. În primul rând vorbim despre cel mai mare număr de copii și  juniori pe care îi avem după Revoluție, angrenați în fenomenul fotbalistic din România.

De asemenea se mai adaugă intervenții a FRF în diferite zone: clasificarea academiilor, intervenții pe regulamente în ceea ce privește investițiile în propriile academii. Obligativitatea de a crește numărul de echipe pentru un club care joacă într-un eșalon superior.

Toate acestea ne poziționeză la un nivel total diferit din punct de vedere al dezvoltării fotbalului ca acum zece ani”, a declarat Răzvan Burleanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Microb istu’

    miercuri, 08.05.2024 at 14:33

    Eu nu pot intelege de ce il platim pe asta??!! Cca 330.000€ pe an…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax