Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Șeful PMP, Cristian Diaconescu, despre colaborarea cu PNL: Nu mai este de actualitate. Pentru un tango e nevoie de doi

Publicat

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, spune că discuția cu PNL, legată de o colaborare politică, nu mai este de actualitate. Potrivit unor informații apărute în spațiul public, a fost vorba inclusiv de o fuziune prin absorție, însă acest lucru a fost negat de reprezentanții partidului. 

Diaconescu a declarat, cu prilejul unei conferințe de presă organizate la Alba Iulia, că ar fi deschis la un dialog, dar că liberalii ”nu au mai dat nici un semn”: ”Pentru un tango e nevoie de doi”.

”Din punctul de vedere al dialogului cu Partidul Național Liberal, nu ne aflăm în nici un stadiu evolutiv (…).

Partidul Național Liberal nu a mai dat nici un semn din această perspectivă și considerăm că în contextul actual nu mai este de actualitate această discuție.

Nu a existat și nu va exista cel puțin în mandatul meu, pentru că nu am din partea congresului PMP un mandat în acest sens, nici un fel de intenție, așteptare sau proiect care ar avea drept consecințe dispariția Partidului Mișcarea Populară.

Indiferent cu cine dialogăm, eu sunt dispus să dialoghez, evident, este natural, este normal până la urmă, discutăm de problemele pe care dreapta românească și aici societatea românească eset prima care ne îndeamnă să avem un dialog din acest punct de vedere, dar, cum se spune în diplomație, pentru un tango e nevoie de doi” a declarat Cristian Diaconescu.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 23.11.2021 at 16:39

    Acel partid liberal a primit alte ordine intre timp. Ei sunt intr-o continua miscare, pana isi afla drumul si suportul (adica papusarul).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax