Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Șeful RAR Alba, Nicolae Rîșteiu, despre deplasarea autolaboratoarelor mobile în județ. Grafice pentru fiecare localitate

Publicat

Șeful RAR Alba, Nicolae Rîșteiu, a spus că instituția pe care o conduce a luat legătura cu toate primăriile pentru a stabili un grafic pentru deplasarea autolaboratoarelor mobile în scopul înmatriculării vehiculelor agricole, la fața locului. 

”Stabilim un grafic de desfășurare astfel încât toți cei care solicită să fie într-un termen rezonabil rezolvați în ceea ce privește în prima fază eliberarea documentelor necesare în vederea înregistrării sau înmatriculării” a spus Rîșteiu.

El spune că nu s-a așteptat să fie atât de multă lume interesată.

Din cauza numărului mare de solicitări, s-a luat decizia ca inspecția tehnică periodică și activitatea care ține de înmatriculare să se facă separat.

Până acum inspectorii s-au deplasat în 7 localități, a mai spus acesta.

Nicolae Rîșteiu a mai adăugat că până acum au fost verificate zeci de utilaje.

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a spus că măsura de a merge spre agricultori a fost luată ca urmare întâlnirilor pe care le-a avut recent cu reprezentanții fermierilor protestatari din județ.

Aceștia au prezentat o serie de revendicări, printre care și obținerea simplificată a CIV, ITP etc.

Prefectul Nicolae Albu a solicitat în acest context, reprezentanților RAR Alba, deplasarea în teren la solicitarea deținătorilor de tractoare și utilaje.

Potrivit sursei citate, va fi caravană entru înmatriculări tractoare ce va dura circa două zile în Apuseni. Solicitările pot fi colectate de la primării, dar și fermierii sau asociațiile de fermieri pot cere sprijin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax