Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Seminar de kickbox la Alba Iulia. Sportivi din cinci orașe într-un antrenament comun, alături de luptători profesioniști

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVa20sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Un seminar de kickbox a avut loc sâmbătă la Alba Iulia, organizat de clubul Revolution Academy. Sportivii albaiulieni au avut ocazia să se antreneze alături de colegii lor de la mai multe cluburi din țară, dar mai mult de atât, în compania unor luptători profesioniști care activează în promoții naționale sau chiar internaționale. 

Mai exact, pe terenul de fotbal de lângă Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, cu respectarea distanțării fizice (între perechi) impuse din cauza pandemiei de coronavirus, sportivi din Alba Iulia, Cluj-Napoca, Deva, Satu Mare și Baia Mare sau antrenat alături de nume precum: Anghel Cardoș – luptător în Glory, Flavius Boiciuc – DFS, UFT și Vlad Trif – deținătorul centurii Transilvaniei.

Un fapt demn de luat în calcul este vârsta fragedă a sportivilor care au particiat sâmbătă la seminar, semn că noua generație de tineri este dornică să practice sportul de contact.

Timp de două ore tinerii din cele cinci orașe care s-au întâlnit la Alba Iulia au fost antrenați și supravegheați de Paul Florian, Haidu Sebastian, Tartan Bogdan, Polgar Oli și Alin Moldovan.

”Clubul nostru a organizat astăzi un semniar de kickbox în aer liber. I-am avut alături de noi pe promotorii UFT, cât și SFN, Avem undeva la șapte cluburi participante din mai multe orașe din țară, care vor să devzolte acest sport și să transmită tradiția kickbox-ului mai departe.

Suntem fericiți că am reușit să atragem alături de noi tineri, dornici să practice sport – kickbox, un sport care te disciplinează, își oferă un stil de viață activ, dar în același timp este bun și pentru însușirea elementelor de autoaparare”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenorul Revolution Academy din Alba Iulia.

Flavius Boiciuc luptătorul de kickbox care îi îndeamnă pe tineri să facă cât mai mult sport

Prezent la Alba Iulia a fost și Flavius Boiciuc, luptător profesionist de kickbox. Boiciuc nu este străin de contactul cu luptătorii din Alba Iulia, acesta a luptat în ringul UFT, cu albaiulianul Adrian Cibu, când în joc a fost Centura Transilvaniei.

Întrebat de reproterul alba24.ro, despre cum vede viitorul kickbox-ului, Boiciuc a spus că tinerii din noua generație au un potențial imens în ei, dar care trebuie descoperit.

”Au foarte mult potențial și au ceva ascuns în ei, ceva ce la generația mea nu prea am văzut. Îi îndrum pe copii și încercă să îi inspir pe copii să meargă la antrenamentem să facă sport, deoarece este o altă generație mult mai bună deoarece, am observat și astăzi copii care avansează foarte repede și de asemenea prind mișcările foarte repede”, a declarat Flavius.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax