Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Senatorul Alexandru Pereș, despre rezultatele alegerilor: „La Meteș s-a făcut un fel de troc”

Publicat

YouTube video

„Fără a învinovăți pe cineva, este vorba despre un val puternic, USL, care a venit și a măturat”. Aceasta este explicația senatorului PDL Alexandru Pereș, despre rezultatele alegerilor parlamentare din Alba și de la nivel național, în care ARD a adunat un scor slab. În județ, acesta a menționat ca posibile motive anumite „derapaje”, „organizații care nu s-au implicat”, dar și că în unele localități „s-a făcut un fel de troc”, exemplificând comuna Meteș.

„Am avut și noi câteva derapaje la nivel județean, de exemplu câteva organizații care nu s-au implicat la nivelul pe care l-au avut. Pe orașe am pierdut peste tot, în afară de vreo 7 sau 8 secții din Blaj, în care scorul nostru a fost mai bun ca al USL-ului, dar am avut și secții în care ne-a bătut UDMR-ul. Din 41 de organizații din care avem și primari și viceprimari, au confirmat doar 21 un scor mai bun decât la principalului competitor, USL. Desigur, avem și situații în care știm că s-a făcut un fel de troc. Dacă vreți să exemplific, este vorba de Meteș. Materiale, mesaje prin care oamenii erau îndemnați a vota candidații USL în detrimentul celor ai ARD. Mai sunt probabil și alte zone, dar îmi permit să o exemplific pe aceasta pentru a devenit cunoscută situația de la Meteș”, a explicat senatorul.

„Eu mi-aș dori ca cei șapte parlamentari, patru cu experiență și trei proaspeți, să reușim într-adevăr să facem ceea ce a promis USL-ul, cu aducerea fondurilor în județul Alba, să pornim mineritul, să facem și cealaltă autostradă, Sebeș-Câmpia Turzii”, a adăugat Pereș.

Cât despre eventualele semnale ale unor rezultate proaste, acesta a mărturisit că existau indicii: „Aveam semnale, dar nu într-o măsură așa de acută. Nu știu dacă vremea a stricat. La urma urmei, a existat un fel de val tsunami la nivel de țară. S-au măturat județe la nivel de țară”.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax