Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Senatorul Călin Matieș la Radio Alba24. Ce nemulțumiri are legate de mandatul primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa

Publicat

Senatorul Călin Matieș a fost invitatul jurnalistului Emil Pojar la Radio Alba24, unde cei doi au discut despre candidatura acestuia la funcția de primar al municipiului Alba Iulia. 

Acesta a vorbit despre nemulțumirile sale legate de mandatul actualului primar Gabriel Pleșa: promisiuni despre care spune că nu au fost onorate.

El a criticat oportunitatea proiectelor de mobilitate urbană și a spus că din banii de cofinațare ar fi putut fi asfaltate mai multe străzi locale.

A mai vorbit despre ceea ce consideră că ar trebui realizat în Cetatea Alba Carolina și despre turismul din oraș.

”Trebuie să înviem turismul în Alba Iulia. Noi n-avem. Avem aceste spectacole pe care le facem acuma, cheltuim o roabă de bani, o grămadă de bani. Îi cheltuim acuma, da! Sunt bune pentru noi. Ce aduc? Importăm bani? Vin turiștii străini?

Avem o noapte… o noapte. Ăsta-i studiul INS-ului. O noapte stă cazat omul în Alba Iulia. Păi dacă omul vine o noapte și vine după masa, face o tură de Cetate, dar chiar o tură, și după ce a terminat, dimineața a plecat” a spus Matieș.

Despre Gabriel Pleșa, Matieș a spus că nu ”face suficient” și că ”lucrurile merg din rutină”.

El a spus că dacă ar ajunge primar, prima măsură pe care ar lua-o ar fi ”o întâlnire cu aparatul primăriei și o alta cuoamenii de afaceri”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. C

    miercuri, 12.07.2023 at 22:23

    Alo,senatorul melcilor,deja din prima apariție ai dat cu stângul în dreptul.Ce idei ai ca sa stea turistul o săptămână în Alba Iulia . Uimește cetățeanul din Alba Iulia.Le dai vestita pită de Sântimbru gratis?

  2. Pamfil

    joi, 13.07.2023 at 09:56

    tovule senator, din turiZm „castiga” cativa si multi parveniti sau cu „combinatii” cu politicu mafiot.
    Orasul(Judetul) are nevoie de locuri de munca, investitori seriosi in meserii de secol 21 sau aduse la secolul 21. Gasca rosie din care faci tu parte, la fel ca cele de alte culori tin acest popor in secolul…19. In alte tari foste comuniste se face agricultura eficienta cu utilaje moderne prin GPS si computere. La noi, subzistenta „stimulata” de… statul prost administrat de voi – astia de toate culorile. Suntem pe ultimele locuri la digitalizare. Cu firmele de partid ati dat chix, si veti da in continuare.
    Digitalizarea facuta bine elimina spaga 90% si introduce transparenta asupra circuitului banilor platiti din munca noastra, a celor pe care voi toti ii spoliati.

    Dar stai, ca daca s-ar schimba lucrurile multi dintre voi – asa zisi oameni de afaceri – asa experti in gargara ati muri de foame.

  3. pilu

    joi, 13.07.2023 at 10:38

    Alo, pita lu buna, nu vezi că aţi devenit, voi PSD-istii, cea mai detestată organizaţie din ţară şi tu ai probleme cu mobilitatea ? Puneţi-vă pe treabă, că lucrurile merg destul de bine în municipiu, şi debarasaţi-vă de ciurucurile cu funcţii cheie ale statului. Dacă la voi treburile merg prost, aşa vor merge şi dacă ai deveni primar. Că mai mult nu ştiţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax