Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Serial despre milițienii români, cu Channing Tatum, Kim Basinger, Daniel Craig și Florin Piersic Jr.

Publicat

YouTube video

Ce au în comun Channing Tatum, Kim Basinger și Daniel Craig? Au jucat cu toții într-un serial polițist, în care eroii sunt doi milițieni români. În „Comrade Detective – Tovarășul milițian” nu îi vedeți, dar îi auziți. Vorbim despre un serial făcut de americani, cu actori români, dublați de staruri de la Hollywood. Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici și Olivia Niță sunt doar câteva dintre personajele principale din „Comrade Detective”. Pe imdb.com, serialul are 7,3. 

Vă mai aduceți aminte filmele de acțiune americane de dinainte de 89, în care inamicii de serviciu erau comuniștii? La asta s-au gândit și cei de la Amazon când s-au hotărât să producă un serial polițist anticapitalist, așa cum ar fi fost făcut de partea cealaltă a Cortinei de Fier. În „Comrade Detective” se citează din Marx, traficanții de droguri se uită la Mihai Viteazul, iar milițienii sunt „the good guys”.

Primul sezon îmbogățit și cu sânge ni-i arată pe detectivii Gregor Anghel și Joseph Baciu care investighează uciderea colegului său de ofițer Nikita Ionescu și, în curs, dezlănțuie un complot subversiv pentru a distruge țara lor, care este alimentată de – ce altceva – dar cel mai mare inamicul: capitalismul.

Serialul-parodie în care Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici vorbesc cu vocile lui Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt este disponibil de anul acesta și în România.

Din distribuție: Channing Tatum, Florin Piersic Jr., Jenny Slate, Olivia Nita, Jason Mantzoukas, John DiMaggio, Daniel Craig

Regie: Rhys Thomas

Surse: digi24.ro, imdb.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax