Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Serialul Cernobîl/Cernobyl – Foști lucrători de la centrala nucleară comentează produsul HBO

Publicat

„Cernobîl” este un scurt serial, realizat de HBO, despre cea mai teribilă catastrofă nucleară cauzată vreodată de om.

Cât de realistă este însă această producție cinematografică și cât de aproape de cele întâmplate în Ucraina sovietică, în 1986?

Răspunsul îl au chiar câțiva dintre așa-zișii „lichidatori”, cei chemați să limiteze proporțiile acestui dezastru, doar foarte puțini dintre care își mai pot împărtăși azi impresiile.

Susă: romania.europalibera.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    luni, 10.06.2019 at 00:08

    chiar daca nu reda 100% evenimentele groaznice din perioada aia, serialul se apropie foarte mult de realitate. Reda insa o parte a adevarului: Mizeria unui sistem politic defect. Politruci si slugi, oameni fara capatai care au preferat sa MINTA si sa MANIPULEZE propriul popor si chiar o lume intreaga. S-au sacrificat o gramada de oameni pentru a limita dezastrul. Cei care au supravietuit au dus o existenta chinuita de boli groaznice pricinuite de radiatii. MINCIUNA si CORUPTIA ucid. Asa cum s-a intamplat si la COLECTIV.
    Fata de atunci, acum exista mai multa libertate si mijloace de comunicatie rapida. Insa oamenii… oamenii se complac in a nu fi interesati. Nici de politica, nici de viitorul lor sau a urmasilor lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax