Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Şi-au pus viaţa în pericol pentru un SELFIE sau un LIVE pe Facebook. Accidente fatale din cauza telefonului

Publicat

Tragedia produsă marţi după-amiaza în Ungaria a generat multe discuţii şi întrebări fără răspuns. Cert este că 9 români şi-au pierdut viaţa. Iar pasiunea pentru selfie-uri sau filmări la volan, în multe cazuri extrem de periculoasă, acum s-a dovedit fatală.

Citeşte şi VIDEO (ȘOCANT): Tragedie cu 9 morți în Ungaria. Microbuz din Mureș făcut praf. Șoferul făcea LIVE pe Facebook

În timpul folosirii telefonului la volan, riscul unui accident este de 23 de ori mai mare, spun experţii. În timpul condusului, două secunde pe care şoferul le foloseşte pentru a citi un mesaj este echivalentul a câţiva zeci de metri de mers fără a se uita la drum, potrivit digi24.ro.

Cazul accidentului din Ungaria a readus în atenţie şi alte situaţii în care oameni care s-au pus în pericol ori chiar şi-au pierdut viaţa pentru un selfie sau un live pe Facebook.

În urmă cu 10 ani, un şofer român de TIR se filma dansând în cabina camionului, în timp ce autovehiculul rula pe autostradă. Pentru câteva secunde, chiar a părăsit locul şoferului. Din fericire, în acel caz nu s-a produs accident.

YouTube video

În Rusia, o şoferiţă şi-a transmis moartea în direct pe reţeaua socială. A fost suficientă o clipă de neatenţie.

În Cehia, alt accident, produs la 120 de kilometri la oră, a fost transmis în direct pe Facebook. Şoferiţa a intrat într-un parapet, în timp ce prietena ei, pasageră în maşină, a filmat totul. Doar fata de la volan a scăpat cu viaţă, în urma impactului.

În India, o mamă şi-a scăpat bebeluşul din braţe, în timp ce-şi făcea un selfie, împreună cu soţul ei, pe scările rulante. Medicii n-au reuşit să-i salveze viaţa copilului, care avea doar zece luni.

Tot în India, un bărbat a ales să se filmeze foarte aproape de un tren ce se apropia pe calea ferată. A fost lovit violent de locomotivă, dar a supravieţuit.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax